Rólam

Életfeladatom a nők segítése a várandósság és szülésük alatt

A nevem Szűrné Hodossy Hajnalka. A jógával a második gyermekem születése után ismerkedtem meg, mely olyan csodálatos testi-lelki-szellemi harmóniát nyújtott, hogy elhatároztam megszerzem, majd továbbadom ezt a tudást.

Gyermekkorom óta érdekelt, vonzott a szülés-születés misztériuma, így belső hangomra hallgatva elvégeztem 2006 őszén a Dúlaképzőt. Az elmúlt 15 évben több, mint 100 kisbaba születésénél lehettem jelen, mely hatalmas tapasztalattal és mérhetetlen hálával tölt el. Életem legmeghatározóbb élményei a csodálatos szüléskísérések, melyek megmutatták a női test tökéletes működésébe vetett hitemet.

A témába elmélyülve 2007-ben elvégeztem a Kismama Jógaoktatói képzést, azóta több ezer kismamának segítettem és több, mint 5000 jógaórát tartottam. Legfőbb feladatomnak tekintem, hogy a kismamák megtanuljanak bízni a testükben, el tudják hinni, hogy, hogy a szülés a világ legcsodálatosabb és legtermészetesebb eseménye az életükben, higgyenek benne, adják át magukat az ősi ösztöneiknek és ha hallgatnak a megérzéseikre könnyű, természetes szülésélményben lesz részük.

Kiemelt feladat számomra az Édesapák felkészítése, a páros szülésfelkészítő tanfolyamokon több mint 1500 párnak segíthettem. Az Apák nemcsak elméleti, hanem gyakorlati tudást is kapnak, hogy hatékony testi-lelki támaszai lehessenek a Párjuknak.
 
Image
Babás Jógaoktató képzésre 2008-ban tettem szert majd, tíz évig tartottam Baba-Mama jógát Győrben és Mosonmagyaróváron is. 2010-ben a Naliní Női Jóga alapképzést, 2011 -ben a Sivananda Hatha Jógaoktatói végzettséget szereztem meg.
2020-ban elvégeztem az Intim Torna Tréneri képzést, Intim Medical Tréner, Intimfitness Oktató, Medence relaxációs tréner lettem. Kiemelkedően fontos feladatnak tartom a kismamákat ott is felkészíteni ahol a szülés valójában történik, hogy meg tudják valósítani a gátvédelmes szülést, valamint a szülés után minél hamarabb regenerálódjanak és visszaszerezzék női erejüket.

Végzettségeim

  • 2006 Dúlaképző /Magyarországi Dúlák Egyesülete/
  • 2007 Kismamajóga Oktató /International Wellness Institute-Padma Jógastúdió/
  • 2008-2009 Babás Jógaoktató /Padma Jógastúdió/
  • 2010 Naliní Női Jóga Alapozó képzés /Padma Jógastúdió/
  • 2011 Hatha Jógaoktató /Sivananda Jógaközpont/
  • 2020 Intim Torna Tréner, Intim Medical Specialista, Intim Fitness Oktató, Medence Relaxációs Tréner /Intim Medical Academy/

Érdekel a foglalkozás? Vedd fel velem a kapcsolatot!

A nevem Szűrné Hodossy Hajnalka. Az elmúlt 15 évben több, mint 100 kisbaba születésénél lehettem jelen.

A jógával a második gyermekem születése után ismerkedtem meg, mely olyan csodálatos testi-lelki-szellemi harmóniát nyújtott, hogy elhatároztam megszerzem, majd továbbadom ezt a tudást.

Bővebben...

 
Facebook          Messenger

Tervezz hozzám útvonalat egy kattintással!

Image
Image